Prawie grzeczne jest

http://www.youtube.com/watch?v=ZOfDaUuZ0Uo
Myslicie ze jest ok?
Ja mysle, ze ty masz chyba wtyki w policji. Ja dwa lata temu za takie rzeczy zostalem przez kogos zyczliwie podany na policje. Mimo tego, ze bawilem sie w ten sposob w nocy zeby "bezpieczniej" bylo. Auto widac ze sztywne. Ale sie nie zdziw jak dostaniesz wezwanie i jakis filmik z telefonu do rozpoznania na komisarjacie czy cos takiego. Pozdromacpis pisze:Myslicie ze jest ok?
Ja tam mandatu nie dostałem bo prawa jazdy nie mam, ale były już 2 znane przypadki w internecie z BMW gdzie obaj panowie kręcili bączki na ulicy i obydwóm policjanci przez sam filmik zabrali prawkomacpis pisze:
Czy ktos z was dostal mandat za drift?? Jak to sie nazywa po policyjnemu??
Na tym filmie wyraznie jedziesz pod prad co juz jest w zargonie policyjnym nazywane "Stwarzanie zagrozenia ruchu drogowego", Niepszepisowa jazda" pozatym po jakiejs obrobce filmu tzn. polepszeniu jego jakosci przez specjalistow(o ile beda sie w cos takiego bawic) chyba stwierdza brak pasow bezpieczenstwamacpis pisze:, poza spinem to jade w miare przepisowo
Czy ktos z was dostal mandat za drift?? Jak to sie nazywa po policyjnemu??
No to widac ze, jeszcze ludzi nie znasz i obys sie na nich nie poznal. Koniec OTkostek_ja pisze:Szczerze moim zdaniem jest małe prawdopodobieństwo że ktoś poleci z tym na policje, bo po pierwsze raczej nie zdąży nagrać, a po drugie by mu się nie chciało (mówię o normalnych ludziach, a nie tych zawistnych bydlakach którzy najchętniej każdemu by dokopali bo mają kompleksy). Mnie raz policja przycięła za taką akcję. Jakoś się wybroniłem, ale na początku chciał mi zabrać prawko i skierować sprawę do sądu grodzkiego.
Głównie chodzi o to że na mocno obniżonym zawieszeniu nie można na seryjnym drążku ustawić odpowiedniego negatywu (są za duże). Też mam, ale dopóki nie mam gwintu to nie zakładam.Dino444 pisze:I czy z ta regulacja to masz na mysli negatyw na tylnej osi??
To znaczy ze na seryjnym drazku tez mozna ustawic tylko ze nie pod tak durzym katem jak przy tym nie ori. Z tego co mi sie wydaje to nie ma co z tym szalec jesli urzywa sie auta na codzien do jazdy bo sie kapec szybko zedrze.kostek_ja pisze:nie można na seryjnym drążku ustawić odpowiedniego negatywu